<< Nazad

Gastronomija

Naša kuhinja

Na trpezi Salaša „Ruža Majur” je hrana i piće koje se vezuje za proizvođače iz obližnjih sela. Kulinarske specijalitete za naše goste pripremamo brižljivo i sa posebnom odanošću. Visok kvalitet i korišćenje lokalnih namirnica uživaju poseban značaj.

Naša jela pripremaju izuzteni kuvari. Entuzijasti kojima kulinarstvo nije profesija. Arhitekta, veterinar, ciglar, pravnik, sveštenik - dirigent... Ljudi kojima kuvanjeDetaljnije >>

Specijaliteti

♦  jagnjetina, teletina i svinjetina pod sačem;

♦  čorbast pasulj i sarma iz seoske peći;

♦  jagnjetina i prasetina sa ražnja;

♦  riba sa roštilja ili iz seoske peći;

♦  riblja čorba, ovčiji i juneći gulaš iz kotlića;

♦  krompir sa puterom i ruzmarinom iz seoske peći, pečurke punjene sa sirom sa roštilja;

♦  domaći hleb, lepinja saDetaljnije >>