<< Nazad

D.o.o. "Kuria"

D.o.o. za turizam i ugostiteljstvo „Kuria”

Dragi Gosti, Poštovani Putnici,

Nakon 15 godina učešća u političkom životu sam odlučila, da se, tragajući za novim izazovima, okrenem preduzetništvu. Na ovaj način je nastalo D.o.o za turizam i ugostiteljstvo „Kuria“.

Oblast turizma i ugostiteljstva sam izabrala iz ubeđenja, da u ovom delu Evrope ne postoji ni jedno drugo područje, koje ima toliko neotkirvenih destinacija, skrivenih prirodnih, kulturnih i arhitektonskih vrednosti, neiskorišćenih mogućnosti za odmor, raznovrsnih gastronomskih specijaliteta, kao Vojvodina.

U prethodnim godinama, baveći se svojim ranijim poslom, imala sam bezbroj prilika da se divim arhitektonskim i prirodnim lepotama Vojvodine, bogatsvu kulturno-istorijske baštine ove višenacionalne pokrajine, kao i vojvođanskoj gostoljubivosti.

Učešće u javnom životu me je naučilo da ljubav prema sopstvenoj kulturi i njenom negovanju ne može biti istinska, bez upoznavanja i poštovanja tradicije drugih.

D.o.o „Kuria“ želi da u okviru svojih manifestacija, programa, izleta i putovnja neguje ovu baštinu, tradicije i običaje, i da svojim gostima dolazili oni iz bližih ili udaljenijih krajeva pruža priliku da upoznaju otvorene ljude, uzbudljivu okolinu, specifičnu gastronomsku ponudu.

Dorottya Szilágyi (Doroća Silađi)
osnivač, direktor